آراد برندینگ
سرخط خبرها
خانه / رب گوجه چی چی لاس / خواص رب گوجه فرنگی
رب

خواص رب گوجه فرنگی

خواص رب گوجه

خواص رب گوجه فرنگی می توان به این موارد اشاره نمود که مصرف رب گوجه فرنگی به مدت 14 روز به عنوان مکمل غذایی، عملکرد رگهای خون رسانی را در افراد سالم بهتر از قبل می کند طبق تحقیقات انجام شده مصرف روزانه ۷۰ گرم رب گوجه فرنگی حاوی ۳۳ میلی گرم لیکوپن موجب بهبود بیش از 3 % عملکرد در  شريان ها می شود که این معیاری برای سلامت رگ های خون است.

رب

خاصیت درمانی رب گوجه

خاصیت درمانی گوجه فرنگی ها همواره مرتبط با لیکوپن موجود در آن مرتبط است. آنتی اکسیدان موجود در گوجه فرنگی و محصولات بدست آمده از آن برای قلب، فشار خون،  پروستات، پوکی استخوان و پوست، در هر دو حالت طبیعی و مصنوعی مفید است. لیکوپن در بسیاری از میوه ها وجود دارد، اما غلظت و تراکم آن در گوجه فرنگی بسیار بیشتر می باشد. گوجه فرنگی پخته شده، می تواند در مقابل سرطان پروستات، سرطان سینه و هایپرپلازی خوش خیم پروستات در مردان تا حد بسیار بالایی نقش پیشگیری کننده ایفا کند.

رب

دیگر فواید در پیشگیری از بیماری

از دیگر فواید موجود در گوجه فرنگی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پیشگیری از سرطان
  • ملین و محرک دستگاه گوارش
  • ضد میکروب و ضدعفونی کننده
  • کاهش فشار خون و تقویت سلامت قلب
  • پیشگیری از بروز دیابت و بیماری های قلبی و عروقی

برای کشت محصولات ارگانیک باید همه چیز در کشاورزی طبیعی باشد. یعنی نه تنها در زمان کاشت و رشد و برداشت محصول هیچگونه سم و یا کود شیمیایی استفاده نشده باشد بلکه نباید از ترکیبات:

  • نگهدارنده
  • طعم دهنده ها
  • رنگ ها
  • دیگر مواد شیمیایی

در ترکیبات این محصولات استفاده شود.

رب

  • رب گوجه فرنگی ضد سرطان است
  • رب گوجه فرنگی ضد آفتاب‌سوختگی است

رب

خواص درمانی رب گوجه فرنگی تنها محدود به خاصیت ضدسرطانی بودن آن نمی‌باشد و همانطور که در ادامه خواهید دید رب گوجه فرنگی تاثیر بسیار مثبتی در پیشگیری از عوارض ناشی از آفتاب سوختگی هم دارد.

خاصیت آنتی اکسیدانی

فرآیند تولید رب گوجه فرنگی برخی از آنتی اکسیدان ها را در گوجه فرنگی بیشتر می سازد. آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که باعث حذف رادیکال های آزاد بدن در ارتباط با بیماری و پیری می شوند. یک مطالعه منتشر شده در “مجله کشاورزی و مواد غذایی” در ماه مه سال ۲۰۰۲ نشان داد که فرآیند گرم کردن گوجه فرنگی برای تولید رب، موجب افزایش فعالیت آنتی اکسیدانی گوجه فرنگی، به ویژه لیکوپن می شود. مصرف لیکوپن با کاهش خطر سرطان پروستات ارتباط دارد.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
نام مدیر مجموعه
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 0912000000
شماره تلفن ثابت:01100000000
شماره فکس:01100000000
پست الکترونیکی: email@yahoo.com

مطلب پیشنهادی

تولیدکننده رب 800 گرمی

تولیدکننده رب 800 گرمی قوطی چی چی لاس

تولیدکننده رب 800 گرمی قوطی چی چی لاس، با درب کلیددار با درپوش پلاستیکی، که …