آراد برندینگ
سرخط خبرها
خانه / رب گوجه چی چی لاس / تولید رب گوجه فرنگی
رب

تولید رب گوجه فرنگی

تولید رب گوجه فرنگی ایرانی با مارک چی چی لاس، برای فروش بازار داخلی و عرضه به بازر صادرات می باشد. تولید کننده این برند با کیفیت، شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا است.

بهترین گوجه فرنگی برای تولید رب

برای تولید رب گوجه فرنگی با بهترین کیفیت، اغلب از:

  • گوجه‌های درشت
  • دارای پوست نازک
  • بافت نرم
  • توپر
  • رنگ قرمز تند هم در پوسته و هم در گوشت
  • کاملاً رسیده
  • طعم مطلوب
  • درصد مواد جامد محلول بالا و نیز گوجه‌های سالم
  • بدون هسته و آلودگی به کپک
  • و سایر آفات استفاده می‌شود.

تولید رب گوجه فرنگی:

۱- دریافت گوجه فرنگی:

برای تولید رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی ها در سبد یا جعبه های پلاستیکی تقریبا ۲۵ کیلویی توسط کامیون وارد کارخانه شده و پس از توزین در سکوی بارگیری کارخانه قرار میگیرد.

۲- خیساندن و شستشوی مقدمات گوجه:

در محل سکوی بارگیری حوضچه ای پر از آب که کف آن از صفحات مشبک پوشانده شده است گوجه ها در آن تخلیه میشود. کف حوضچه دارای شیب مناسب بوده که با بازکردن دریچه خروج، گوجه ها به راحتی همراه آب در کانال مربوطه جاری شده و ضمن شستشوی اولیه به سمت خط تولید غلیان می یابند.

۳-سورت و شستشوی گوجه:

گوجه ها برای شستشوی نهایی از زیر دوشهای آب رد شده و روی نوار سورتینگ قرار میگیرند. گوجه ها در حین عبور از روی نوار غلطکی سورتینگ توسط کارگرانی که دو طرف نوار قرار دارند مورد بازرسی قرار میگیرند و گوجه های نامناسب و کال و لهیده و یا چیزهای دیگری مثل خار و خاشاک و چوب و غیره که احتمالا همراه گوجه باشند از گوجه ها جدا میگردند.

۴-خرد کردن گوجه ها:

گوجه های تمیز شده پس از عبور از زیر دوش آب که شستشوی نهایی انجام گرفته وارد خردکن میشود. خردکن از یکسری تیغه های متحرک تشکیل شده و سبب خرد شدن گوجه ها میشود. گوجه های خرد شده وارد مخزنی با حجم حدود یک متر مکعب در زیر خرد کن موسوم به بالانس تانک میشوند.

تولید رب گوجه فرنگی

۵-پخت اولیه:

گوجه های خرد شده توسط منوپمپ وارد پری هیتر میشوند. پری هیتر یک دستگاه افقی استوانه ای است که درون آن لوله های استیل با قطر کمتر قرار دارد و اطراف لوله بخار می باشد بطوریکه گوجه های خرد شده با عبور از داخل این لوله به حرارت حدود ۹۰-۸۵ درجه سانتیگراد میرسند.

 

تولید رب گوجه فرنگی

۶-فیلتراسیون:

گوجه های خرد شده پس از عبور از پری هیتر وارد صافی ها میشوند این صافی ها معمولاٌ دو مرحله ای میباشند بطوریکه تفاوت مراحل مختلف در قطر توری آنها میباشد. توری مرحله اول با سوراخهای به قطر یک و مرحله دوم حدود ۷/۰ میلی متر می باشد.

تولید رب گوجه فرنگی

۷-تانک فرموله یا مخزن ذخیره:

پس از مرحله فیلتراسیون آب گوجه وارد تانک فرموله یا مخزن ذخیره آب گوجه میشود که جنس این مخزن از نوع استیل می باشد.

۸-تغلیظ آب گوجه:

آب گوجه موجود در مخزن ذخیره یا توسط پمپ یا توسط خلاء موجود در داخل دیگ تغلیظ وارد داخل آن میگردد. آب گوجه می تواند در یک یا دو یا چند مرحله تغلیظ شود تا به محصول نهایی تبدیل گردد. این کار در کارخانجات رب گوجه فرنگی معمولأ در دو مرحله بصورت بچ ویا در یک سیستم مداوم (کانتینیوس) و به صورت سیرکولاسیون انجام میشود. معمولا در این مرحله نمک لازم به رب اضافه میشود.

تولید رب گوجه فرنگی

۹-پاستوریزاسیون:

رب گوجه فرنگی آماده شده از دیگ تغلیظ وارد مخزن ذخیره میشود و سپس توسط پمپ ضمن عبور از دستگاه پاستوریزاسیون تا دمای حدود ۸۵ درجه سانتیگراد حرارت می بیند و این عمل باعث میشود میکرواورگانیسم ها تحمیم و یا غیر فعال شوند.

10-پرکردن در قوطی و دربندی:

رب گوجه فرنگی پاستوریزه شده بلافاصله وارد دستگاه پرکن گردیده سپس با دمای ۸۵ درجه در قوطی یا ظروف مشابه پر میشود. پس از پرشدن رب در قوطی توسط دستگاه دربندی درب قوطی پرس میشود.

تولید رب گوجه فرنگی

۱۱-پاستوریزاسیون یا اتوکلاو کردن قوطی های پرشده:

پس از دربندی قوطی پرشده از تونل بخار عبور داده میشود بطوریکه حرارت مرکز قوطی به ۹۰ درجه سانتیگراد برسد و پاستوریزه گردد. زمان اقامت محصول در حرارت مذکور بستگی به نوع ظرف بسته بندی و اندازه ان دارد.

۱۲-عبور دادن قوطی ها از زیر دوش آب سرد:

پس از عبور از تونل بخار قوطی ها از زیر دوش آب سرد عبور کرده بطوریکه حرارت مرکز قوطی به ۴۰-۳۸ درجه سانتیگراد کاهش یابد. قوطی ها پس از عبور از زیر دوش آب سرد از زیر یک یا دو فن عبور کرده خشک میشوند.

تولید رب گوجه فرنگی

۱۳ – اتیکت زنی و بسته بندی:

پس از خشک شدن قوطی ها اتیکت خورده و توسط دستگاه جهت پرینتر بر روی قوطی ها:

  • تاریخ تولید
  • تاریخ مصرف
  • سریال
  • قیمت مصرف کننده زده میشود

و سپس در کارتن یا شرینگ پک بسته بندی میشود.

تولید رب گوجه فرنگی

 

 

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
نام مدیر مجموعه
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 0912000000
شماره تلفن ثابت:01100000000
شماره فکس:01100000000
پست الکترونیکی: email@yahoo.com

مطلب پیشنهادی

تولیدکننده رب 800 گرمی

تولیدکننده رب 800 گرمی قوطی چی چی لاس

تولیدکننده رب 800 گرمی قوطی چی چی لاس، با درب کلیددار با درپوش پلاستیکی، که …